+358 40 648 7500

Kahvin ja kirjojen ystävien kohtaamispaikka

+358 40 648 7500

Kahvin ja kirjojen ystäviEN kohtaamispaikka

+358 40 648 7500

Kahvin ja kirjojen ystäviEN kohtaamispaikka

+358 40 648 7500

Leivonnaiset, piiraat, pullat ja muut kahvilatuotteet

Näyttäviä herkkuja ja hurmaavia makuja

Kahvila Pilkku tunnetaan itse valmistetuista kahvilatuotteistaan. Avara ja valoisa kahvila sijaitsee Joensuun kaupunginkirjaston sydämessä, jossa voit rentoutua kahvikupin ja herkullisten leivonnaisten äärellä.

Valmistamme itse suolaisia ja makeita leivonnaisia, joita voit nauttia vaikkapa tuoreen kahvin tai teen kera. Vitriinistämme löydät runsaan ja vaihtuvan valikoiman vastaleivottuja konditoriatuotteita, jotka vievät kielen mennessään. Vaihtelevat kakut, leivät, piiraat ja pullat on leivottu ilolla ja intohimolla tuoreista ja parhaista raaka-aineista.

Asiakkaamme pitävät kanelipulliamme kaupungin parhaina, eivätkä aiheetta, koska ne on leivottu aitoon voihin, makua säästelemättä!

Kahvitarjoilut juhliin ja kokouksiin

Järjestämme kahvitarjoiluja kirjastossa tai asiakkaan haluamissa tiloissa. Valmistamme esimerkiksi täytekakkuja, voileipäkakkuja sekä leivonnaisia tilauksesta juhliin ja muihin tilaisuuksiin. 

Teemme myös uniikkeja kakkuja toiveidesi mukaisesti. 

Tilaa laadukkaat tarjoilut juhliisi meiltä!

Erikoiskahveja ja kakkupaloja

Suolaisten ja makeiden leivonnaisten lisukkeeksi tarjoamme laajan erikoiskahvien valikoiman, ja meiltä saat esimerkiksi cappuccinon myös kauramaidolla.

Lisäksi talon herkkuja ovat esimerkiksi lämmin inkiväärijuoma sekä mehevä pullavanukas. Tule katsomaan, millaisia makuelämyksiä olemme tänään loihtineet...

Tervetuloa nauttimaan kuppi kuumaa pullan kera!

Maukas keittolounas joka arkipäivä

Arkipäivisin tarjoilemme myös edullista ja maukasta keittolounasta. Tutustu vaihtuvaan lounaslistaan!

Ota meihin yhteyttä!